RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Pentru mine este un eşec total!”

/ 2 mai 2012

Antrenorul pandurilor nu pune mare preț pe punctul obținut de echipa sa în meciul cu Sportul, cele două puncte risipite însemnând mult mai mult.

„Pentru mine este un eşec total, dar după cum s-au desfăşurat lucrurile e un rezultat normal”, a declarat Grigoraș imediat după finalul partidei cu Sportul Studențesc. Tehnicianul echipei gorjene spune că aștepta alte evoluții din partea atacanților săi, și-ar fi dorit ca măcar unul dintre aceștia să aibă o execuție cu care să încline balanța partidei în favoarea Pandurilor, dar nu poate fi supărat pe niciunul dintre aceștia: „Aşteptam şi astăzi să apară un Batin sau Lemnaru să stabilească rezultatul. Poate au marcat în alte meciuri. Ăştia sunt! Dacă erau golgheteri înnăscuţi erau unde pe afară. Nu am ce să le reproşez niciunuia dintre ei. Nici măcar lui Maxim nu pot să-i spun nimic… ”, a mai spus Grigoraș, care a admis că în cazul ultimului, autor a 4-5 mari ocazii de gol în meciul cu Sportul, de vină poate fi și lipsa de experiență.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • jean spune:

    PROFESORE LUMEA NU A FOST SUPARATA PE JOC ,BANUESC CA A-TI VRUT SA LE DATI MECIUL,FELICITARI INC ODATA PENTRU TOT CE AI FACUT LA NOIA

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.