RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Elevii lui Gugu și Vintilescu luptă pentru accederea la Turneul Final

/ 2 mai 2012

Juniorii A de la Pandurii Târgu Jiu pleacă la Turneul de Zonă de la Arad cu gândul de a se califica mai departe deși întâlnesc trei formații destul de puternice.

Echipa antrenată de Dorian Gugu și Sorin Vintilescu va avea în componență și câțiva jucători care au cochetat cu prima echipă a Pandurilor: „Am vorbit cu domnul Grigoraş şi vom lua doi jucători din lotul echipei mari, Daniel Unguru şi Alexandru Neagu. Lor li se vor alătura şi jucători de la Liga a III-a, Daniel Popescu, Frunză sau Oiţă. La turneul zonal sperăm să facem o propagandă bună fotbalului gorjean. Obiectivul numărul unu este să promovăm jucători la nivelul celor trei eşaloane pentru că aceşti copii termină junioratul după această competiţie, dar, bineînţeles, mergem să câştigăm turneul şi să ne calificăm în finală”, a declarat Mihai Stelescu, directorul Centrului de Copii și Juniori de la Pandurii.

Dorian Gugu, antrenor al acestei grupe de juniori de la Pandurii, spune și el că își dorește calificarea la Turneul Final și amintește de startul plin de dificultăți pe care echipa l-a avut dar pe care a reușit să-l depășească: „A fost un sezon greu pentru că am avut un început nefericit cu două eşecuri. Ne-am revenit şi ne-am calificat la turneu de pe locul 1. Obiectivul următor e să ne calificăm mai departe”, a declarat fostul mijlocaș al Pandurilor anilor 80. Vintilescu, secundul lui Gugu, aflat la prima experiență în antrenorat, spune că îi este dificil pe bancă, dar este o meserie care îi poate aduce satisfacții, mai ales lucrând cu copiii: „E mai greu ca antrenor. Eşti pus în situaţia să vrei să ajuţi, dar nu o poţi face decât verbal cu un sfat şi nu fizic sau cu fapta. Consumul psihic e mai mare, e greu de lucrat cu copii, dar e foarte frumos”, a precizat atacantul care încă deține recordul stagional de goluri înscrise de un pandur în Liga I.

La turneul de la Arad, juniorii Pandurilor vor juca pe 5 mai, de la ora 16:00 cu FCM Tg. Mureş, pe 7 mai, de la ora 16:00 cu CFR Cluj, iar pe 9 mai, de la ora 10:00 cu UTA. Turneul Final al juniorilor republicani A va avea loc la Mogoşoaia în perioada 14-16 iunie.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.