RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Panduri contra studenți

/ 30 aprilie 2012

Pandurii visează să lege în premieră în această primăvară două victorii consecutive, după succesul de pe Cluj Arena, obținut în fața studenților clujeni, elevii lui Grigoraș având acum misiunea de a se impune în partida pe care o vor susține în compania unor alți studenți, cei de la Sportul.

Grigoraș n-a fost deloc mulțumit după meciul de la Cluj, doar victoria și cele trei puncte îndulcind gustul unui joc slab al echipei sale, după cum spune chiar antrenorul Pandurilor: „Am câştigat pe un fond de joc foarte slab, sper să ne revenim până marţi, când jucăm cu Sportul, altfel va fi rău”, a avertizat tehnicianul echipei gorjene.

Pentru acest meci, Pandurii l-au pierdut pe Cardoso, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, însă revine în teren Viera, care tocmai și-a ispășit pedeapsa pentru aceeași problemă. După ce a părăsit terenul la meciul cu U Clun încă din prima repriză din cauza unor probleme medicale, nigerianul Ibeh ar putea absenta și el de la partida cu Sportul Studențesc.

Situația Sportului este una extrem de dificilă, trupa lui Isăilă jucându-și la Târgu Jiu una dintre ultimele cărți în speranța evitării retrogradării după ce etapa trecută studenții bucureșteni au cedat pe teren propriu, scor 1-2, în fața celor de la Gaz Metan Mediaș.

Partida dintre Pandurii și Sportul Studențesc face parte din etapa a XXIX-a a Ligii I și este programată a se disputa marți, 1 mai, cu începere de la ora 19:00, pe Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.