RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș: „Problemele ne-au întărit, a trebuit să găsim soluții”

/ 29 aprilie 2012

Victoria Energiei în fața reșițenilor a fost considerată de antrenorul gorjenilor drept una meritată după aspectul reprizei secunde, una în care echipa sa a reușit să remedieze problemele cu care s-a confruntat în prima parte a întâlnirii.

„O victorie muncită. Trebuia să câștigăm. Suntem în cărți, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Am încercat să folosesc, mai ales în partea a doua a meciului, o echipă pe care, să sperăm, o vom folosi și anul viitor. Încercarea noastră a dat roade și am câștigat. În prima repriză am făcut multe greșeli la finalizare, dar în repriza a doua am reușit să eliminăm aceste greșeli și s-a văzut pe tabela de marcaj”, a declarat Liviu Andrieș după succesul Energiei, scor 23-19 cu CS Caraș Severin.

Andrieș spune că desele probleme medicale cu care echipa sa s-a confruntat în acest sezon, unul în care lotul era și așa destul de subțire, nu au doborât echipa, ci au făcut-o mai puternică: „Problemele ne-au întărit, a trebuit să găsim soluții. Se vede clar aportul lui Paul Giotoiu în apărare. În ultimele jocuri apărarea și-a făcut treaba foarte bine. Luăm în jur de 19-20 de goluri, ceea ce este extraordinar. Chiar dacă mai avem probleme în atac, le rezolvăm cu apărarea și acesta este un lucru foarte bun. Este ceea ce voiam eu la începutul campionatului. Dacă nu se întâmpla acea accidentare a lui Paul era exact ceea ce ne propusesem, adică apărare puternică, un contraatac și faza a doua și, chiar dacă puteam să mai greșim pe atac, rezolvăm cu apărarea”, a mai declarat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.