RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Păiuș, gata de plecare de la Energia

/ 28 aprilie 2012

Mihai Păiuș pare să fie tot mai aproape de a da curs ofertelor primite în acest final de sezon, președintele secției de handbal a Energiei, Gore Popescu, mărturisind că interul are șanse foarte mici de a continua la Târgu Jiu și din sezonul viitor.

„Din păcate, Păiuș cred că va pleca la Bacău, din câte am înțeles. Am avut o discuție cu el, e vrerea lui, a stat cinci ani la Târgu Jiu, eu zic că și-a făcut și datoria. Avem soluții pentru înlocuirea lui”, a declarat Gore Popescu comentând situația jucătorului ce încă se află sub contract cu Energia, însă doar până la finele actualei stagiuni. Gore Popescu spune că restul jucătorilor care sunt doriți a rămâne la Energia au și ei aceleași planuri, de a rămâne la Târgu Jiu: „Am discutat cu toți jucătorii, cei care termină contractul cu noi. Majoritatea speră să rămână la Târgu Jiu și sperăm și noi. Și am început negocierile și cu 2-3 jucători noi. Ne putem baza și pe tinerii din lotul nostru. Mie mi-a plăcut, până la un moment dat Șandru. Pe unii îi mănâncă palma… Dacă își dau drumul și au și jocuri în picioare, pentru că asta e foarte important, vor crește. Dacă stau pe bancă nu au cum să crească”, a mai spus președintele echipei gorjene.

Gore Popescu spune că această continuitate în ceea ce privește lotul echipei va fi completată și la nivelul băncii tehnice: ”Liviu Andrieș va rămâne în continuare antrenorul echipei. De fapt, vom avea același cuplu de antrenori. Că rămâne sau pleacă un conducător eu cred că este prea puțin important, să avem echipă și trebuie să avem buget, asta e important!”, a concluzionat oficialul clubului gorjean.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • doarbaschet spune:

    Dupa ce a cheltuit bani cat pentru cinci ani , pe vremea lui Stanga , Novanc, Iacob, Savenco (un dobitoc) etc , acum vrea doar buget si echipa . Acum doi ani vroia sa cucereasca Europa si arunca cu banii , anul acesta se plimba prin Italia si Portugalia ,acum vrea locul 5 sau 6 , ca mai jos de-atat nici nu poate , fiindca echipele de mai jos sunt varza.

  • pt doar baschet spune:

    @doar baschet: Si eu iubesc baschetul dar nu am ura pe handbal, pt ca si aceasta echipa e tot din Gorj. V-ati invatat sa injurati handbalistii doar pt ca credeti voi intra bani mai multi la hadbal iar ei nu aduc performante. Nimic mai fals! Documenteaza-te inainte sa vb! Popescu e vinovat ca nu mai gaseste si alte surse pt a mari bugetul si pt ca nu a gestionat cum a trebuit relatia cu multi sportivi, dar sa-l acuzi ca s-a „plimbat” prin italia si portugalia, e o tampenie, trebuia sa mearga cu echipa la meciuri, sau, te pomenesti ca vroiai tu sa mergi in locul lui. Mars, la munca! si tu si altii. Iar despre popescu, mars dupa sponsori Valabil si pt cumpanasu!

    • doarbaschet spune:

      Esti nesimtit daca imi spui „mars” , mai ales daca nu ma cunosti . Eu nu am injurat handbalistii si nici pe Popescu (intamplator imi place si urmaresc acest sport,si nu numai) , ci am sugerat ca daca era mai cumpatat , ar fi fost bani si pentru baschet , care acum este in pericol de desfiintare. De fapt nu s-a plimbat doar el , s-au plimbat cu totii. Daca vreau sa merg in Portugalia sau Italia , merg pe banii mei , nu cheltuiesc banii altora. Cat despre informare , ia vezi ce buget au avut hanbalistii pe vremea lui Stanga si Bedivan , cand numai acestia doi castigau aproape cat jumatate din echipa de baschet de anul acesta . Sa fie clar : eu nu doresc sa se desfiinteze handbalul ca sa supravietuiasca baschetul , dar nici invers , mai ales cand banii au fost risipiti de cei de la handbal (fara vreo performanta notabila).

    • realgorj spune:

      Se aud tot felul de vorbe necurate vis-a vis de cum au fost cheltuiti banii clubului. Eu personal am auzit ca : banii din incasarile de la sala de la baschet s-au dus la baschet;ca la deplasarea handbalului in Italia au fost invitati cat sa rupa suspensiile autocarului; ca la deplasarea din Portugalia a handbalului au mers si contabilele;etc.Repet, am auzit… Poate dl.Surdu sa ne spuna public, pe capitole, care a fost bugetul clubului si cum au fost cheltuiti banii ? Separat-handbal baschet. Fiindca una din magarii o stiu clar si o pot demonstra cu acte …

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.