RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Roberto Dumitru, convocat la naționala under 19 pentru dubla cu Israel

/ 26 aprilie 2012

Selecționerul Ovidiu Stângă a trimis o scrisoare de convocare pe adresa clubului Pandurii Târgu Jiu pentru juniorul Roberto Dumitru, jucător care va face parte din lotul cu care România under 19 va aborda două meciuri cu selecționata similară a Israelului.

Tânărul jucător al Pandurilor nu va putea fi inclus din această cauză în lotul primei echipe pentru partida cu U Cluj, el fiind nevoit să răspundă prezent convocării sâmbătă, la ora 13:00. În schimb, pentru a avea meciuri în picioare după problemele medicale avute în ultima vreme, Roberto Dumitru va juca vineri, la Rovinari, în liga a III-a, pentru echipa a doua a Pandurilor: „Roberto Dumitru nu merge la Cluj. Sâmbătă va merge la naţionala de juniori, e convocat acolo pentru două meciuri cu Israel. E bine pentru el pentru că va câştiga experienţă la jocurile internaţionale. A avut nevoie de jocuri, l-am lăsat la echipa a doua şi de aceea nu a mai fost luat în lotul echipei mari. Are calităţi şi vrem să profităm de lucrul acesta. Are viteză de reacţie şi deplasare foarte bună. Torje aşa s-a impus la Liga 1, a fost forţat şi toţi au avut de câştigat”, a declarat Marian Dinu, secundul Pandurilor, despre situația lui Roberto Dumitru și speranțele pe care staff-ul tehnic al echipei gorjene și le pune în acest tânăr jucător.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.