RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Derby gorjean la Rovinari

/ 26 aprilie 2012

Chiar dacă acum ocupă doar poziții la mijlocul clasamentului, Jiul Rovinari și Pandurii II au oferit de fiecare dată meciuri interesante, așa cum este de așteptat să fie și partida de vineri dintre cele două echipe gorjene din seria a IV-a a Ligii a III-a.

Jiul Rovinari vine după o serie de rezultate mai puțin convingătoare în acest retur, când trupa lui Cătălin Trofin n-a obținut decât 5 puncte, dar rovinărenii speră să depășească momentul chiar în fața echipei secunde a Pandurilor: „Dacă ne luăm după rezultatele din retur, ei sunt favoriți, dar eu sper într-o revenire a noastră după o perioadă destul de nefastă în ultimele etape. Moralul nu este prea bun, dar jucătorii îi văd suficient de montați pentru a obține victoria în acest meci. Întâlnim o echipă bună, cu mulți jucători de valoare, pe care îi cunoaștem, dar diferența va fi făcută pe teren de atitudine, iar eu sper ca jucătorii mei să aibă atitudine și să închidă foarte bine spațiile”, a declarat Cătălin Trofin pentru Sport in Gorj.

Jiul Rovinari continuă să aibă probleme de lot, la meciul cu Pandurii II lipsind Șoșoi, Trofin și Costescu, în schimb va reveni Stanciu, care a fost suspendat etapa trecută.

În tabăra pandură, antrenorul Claudiu Mocioi poate spune că starea de spirit este una bună după victoriile din ultimele etape, rezultatele din retur împingând echipa spre jumătatea clasamentului după ce în tur s-a aflat în pozițiile retrogradabile. Pandurii II va beneficia la acest meci și de aportul unor jucători de la prima echipă, Horvat, Unguru și Roberto Dumitru fiind puși la dispoziția echipei secunde în această rundă.

Tot în această etapă și în aceeași serie a ligii a III-a, Minerul Mătăsari va întâlni pe teren propriu liderul, Damila Măciuca. Situația din clasament nu permite echipei antrenate acum de Victor Ardeoiu alți pași greșiți pe teren propriu, iar de această situație, în cazul unei victorii a mătăsărenilor, este gata să profite Minerul Motru. Trupa lui Fane Nanu este la un singur punct de Damila Măciuca, va întâlni în această rundă la Motru pe Ghecon Lăpușata și speră să treacă pe primul loc la finele etapei.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.