RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lemnaru, aproape de a bate recordul de eficiență stagională la Pandurii

/ 25 aprilie 2012

Lemnaru nu și-a făcut un țel din a bate recordul lui Vintilescu, deși acum mai are doar un pas până să depășească bariera celor șase goluri înscrise într-un sezon cu care se pot lăuda până acum doar doi panduri, Vintilescu și Voiculeț.

„De când am venit aici se vorbeşte de recordul lui Vintilescu. Nu am venit să bat recorduri, ci să înscriu cât mai multe goluri. Am avut o perioadă mai proastă şi îmi doresc ca pe final să mă revanşez. Am făcut şi meciuri bune în care nu am marcat, dar am ajutat echipa”, a declarat atacantul echipei gorjene. Lemnaru crede totodată că acest record nu va mai sta prea mult în picioare și, chiar dacă pentru el nu va însemna foarte mult, n-ar fi rău să reușească să fie primul cu șapte goluri în cont: „Pentru presa din Gorj şi pentru istoria clubului e un subiect. Oricum o să fie cineva care să-l bată pe Vintilescu. Dacă aş reuşi eu cu atât mai bine, dar nu asta e ambiţia mea”, a mai spus Vali Lemnaru.

În acest sezon, Lemnaru a înscris în cinci partide, contra celor de la CFR Cluj, CS Mioveni, Astra, FCM Târgu Mureș și Gaz Metan Mediaș, în poarta celor de la Mioveni reușind să marcheze chiar de două ori. Vârful Pandurilor a bifat până acum toate meciurile din acest campionat, Lemnaru fiind singurul jucător din lotul echipei gorjene care nu a ratat nicio partidă, strângând 1.707 minute pe teren.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.