RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Schimbare cu noroc pentru mătăsăreni

/ 24 aprilie 2012

Minerul Mătăsari s-a despărțit săptămâna trecută de antrenorul Nicolae Ungureanu, iar șocul schimbării a adus primul succes al echipei gorjene în acest retur, scor 2-1 (1-0) în deplasarea de la FC Caracal.

Clipici a realizat o dublă pentru mătăsăreni marcând în minutele 10 și 60, pentru gazde reducând din hadicap Năuiu, din penalti, în minutul 88.

„Jocul a fost unul peste așteptările noastre. Suntem mulțumiți atât de joc cât și de rezultat pentru că aveam mare nevoie de puncte. Se poate spune că a fost o gură de oxigen pentru noi, mai ales că etapa viitoare jucăm cu liderul seriei, Damila Măciuca. În primul rând jucăm pentru noi, pentru că, așa cum spuneam, ne trebuie punctele, abia apoi ne gândim și la alții”, a declarat directorul sportiv al Minerului Mătăsari, Adelin Șolea.

FC Caracal – Minerul Jilț Mătăsari 1-2 (0-1)

Au marcat: Năuiu (min. 88 – din penalti) / Clipici (min. 10 și 60)

Minerul Mătăsari: Barbu – Scînteie, Roman, Olaru, Nițu – Vlădoi (min. 60 Ciocioană), Vlăduț, Simion (min. 55 Minciună), Drăcea (min. 80 Dăianu) – Clipici (min. 85 Ștefan), Luca. Antrenor: Victor Ardeoiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.