RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Cei de la Gaz Metan au fost mai pragmatici”

/ 24 aprilie 2012

Antrenorul Pandurilor spune că pentru meciul de la Mediaș trebuie să-și felicite elevi pentru revenirea în joc, dar o eroare a privat echipa sa de obținerea unui rezultat pozitiv.

„A fost un meci nebun, cu un început foarte bun al gazdelor, care păreau că au tranşat jocul după primele minute, dar am avut tăria să revenim de la 0-2, am crezut în forţa noastră. Din păcate, o neatenţie ne-a costat primirea unui gol care a fost până la urmă decisiv. Cred că cei de la Gaz Metan au fost mai pragmatici decât noi. Meritele le au învingătorii. Îmi felicit echipa pentru atitudine pentru că nu e uşor să revii de la 0-2 contra unei echipe care joacă cu disperare”, au fost primele aprecieri ale lui Grigoraș după partida cu Gaz Metan Mediaș. Tehnicianul Pandurilor spune că echipa gorjeană este obligată să lupte în continuare pentru a evita orice surpriză neplăcută: „Campionatul oferă surprize mari de tot şi sperăm să nu fim o surpriză neplăcută deoarece suntem o echipă care încercăm şi reuşim de multe ori să jucăm fotbal. Nu am refuzat şi nu vom refuza niciodată să practicăm fotbal de calitate, nu întotdeauna îţi reuşeşte. Încă nu suntem scăpaţi de griji chiar dacă unii ar spune că 39 de puncte ar fi suficiente. Noi jucăm fiecare partidă la victorie, avem un obiectiv de clasare în primele 10, sperăm să-l îndeplinim. Pentru asta trebuie să avem şi puţină şansă”, a declarat Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.