RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Start ratat de Pandurii la Mediaș

/ 23 aprilie 2012

„Ne batem pentru puncte și pentru prime”, spusele jucătorilor Pandurilor înainte de plecarea spre Mediaș au părut cuvinte goale în debutul meciului cu Gaz Metan, elevii lui Petre Grigoraș începând letargic partida contra medieșenilor.

Nici nu începuse bine meciul când, după o ratare a lui Avram din poziție excelentă, Frăsinescu a pus bine capul și a deschis scorul la cornerul executat de Ciprian Petre în minutul 7. Atmosfera de vacanță l-a cuprins pe Ibeh, nigerianul dorindu-și mai mult să impresioneze prin dribling decât prin gol, astfel irosind o ocazie foarte bună pentru Pandurii în minutul 11. Gazdele au fost aproape de gol în minutul 15 prin același Frăsinescu, tot la un corner executat pe colțul scurt, dar de această dată mingea a trecut puțin pe lângă poartă. Voiculeț a fost și el aproape de gol un minut mai târziu când a șutat din afara careului mare, dar balonul a ocolit ținta. Medieșenii aveau să înscrie din nou după ce Viera l-a faultat în careu pe Bawab și Florin Lazăr a dublat avantajul echipei sale transformând penaltiul. Maxim a ratat și el o bună ocazie în minutul 34 trimțând din unghi peste Pleșca, dar și peste poartă, însă Pandurii avea să înscrie totuși un gol în prima repriză. În minutul 43 Nistor a verticalizat, Lemnaru s-a desprins perfect din marcajul fundașilor medieșeni și din 13-14 metri a înțepat balonul pe lângă Pleșca reducând din handicap. Elevii lui Grigoraș puteau să dea lovitura în ultimul minut al primei reprize, dar reluarea în diagonală a lui Pintilii din interiorul careului a trecut pe lângă poarta lui Pleșca.

Repriza secundă a fost mult mai animată, Pandurii a încercat să revină pe tabelă și, după un șut pe lângă poartă al lui Nistor în minutul 50, Maxim a reușit să îl păcălească pe Markovic cu câteva schimbări de direcție, fundașul medieșenilor l-a faultat în careu pe pandur și Ibeh a adus egalarea transformând cu precizie penaltiul acordat de Teo Crăciunescu în minutul 54.  La 2-2 registrul tactic s-a schimbat, gazul a atacat și Pandurii a încercat să surprindă pe contraatac. Voiculeț a căutat golul cu un lob de la 45 de metri în minutul 66, mingea trecând pe lângă poartă, dar reușita de 3-2 avea să vină în poarta Pandurilor un minut mai târziu. Vitinho a reluat cu capul o centrare a lui Frăsinescu de pe partea dreaptă, Mingote a respins greșit, Rada a respins, dar asistentul Cristian Nica a decis că balonul a depășit linia porții și gazdele au revenit în avantaj.

La 3-2 pentru gazde, Grigoraș a aruncat în luptă și ultimele arme, a schimbat și sistemul de joc păstrând doar trei fundași centrali după ce Frăsinescu a văzut cartonașul roșu, dar jucătorii săi n-au reușit să mai înscrie. Pandurii au atacat în valuri, au plimbat mingea ca la handbal în căutarea breșelor defensivei medieșene, însă fără niciun rezultat deși aproape de a egala au mai fost Ungurușan, în minutul 76, Voiculeț, în minutul 81, și Lemnaru în minutul 90, ultimul reușind să plaseze mingea în poartă, însă asistentul de pe acea parte de teren a indicat o poziție de offside a atacantului echipei gorjene. Pe fondul atacurilor disperate ale Pandurilor, în prelungirile partidei, Ciprian Petre a fost aproape de a înscrie și el, dar mingea șutată de el din lovitură liberă de la circa 22 de metri a lovit bara porții lui Mingote și partida s-a încheiat cu un succes la limită al găzarilor.

Gaz Metan Mediaș – Pandurii Târgu Jiu 3-2 (2-1)

Stadion „Gaz Metan”, Mediaș, spectatori: 1.000

Au marcat: Frăsinescu (min. 7), Fl Lazăr (min. 25 – din penalti), Vitinho (min. 67) / Lemnaru (min. 43), Ibeh (min. 54 – din penalti)

Gaz Metan: Pleşca – Frăsinescu, Fl. Lazăr, Markovic (min. 74 R. Zaharia) , Vukadinovici (min. 46 Muth) – Cr. Todea, Issa Ba – R. Avram, Bawab (min. 46 Breeveld), C. Petre – Vitinho. Cristi Pustai.

Pandurii: Mingote – Unguruşan (min. 81 Al. Grigoraș), Viera, I. Rada II, Al. Vlad (min. 71 Cardoso) – Cl. Voiculeţ, Pintilii, D. Nistor – Al. Maxim (min. 71 Batin), Lemnaru, Ibeh. Antrenor: Petre Grigoraș

Cartonașe galbene: Markovic (min. 26), Todea (min. 68), Pleșca (min. 82) / Viera (min. 26), Voiculeț (min. 90+1)

Cartonaș roșu: Frăsinescu (min. 78)

Arbitri: Teo Crăciunescu – Cristian Nica, Cosmin Vătămanu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.