RSS post comments feeds rss email feeds twitter

ACSU Târgu Jiu câștigă după o secetă de cinci luni și șapte etape

/ 23 aprilie 2012

Pauza de campionat și revenirea lui Iulian Andrieș la conducerea tehnică a studentelor gorjene au fost de bun augur pentru ACSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, echipă care a reușit să învingă din nou după o serie de șapte meciuri fără victorie.

ACSU Târgu Jiu s-a impus cu 35-22 (11-11) în fața celor de la Bowling Bobowling Sf. Gheorghe după un meci echilibrat doar în prima sa parte. Revenirea lui Andrieș la cârma echipei, chiar dacă acesta nu a putut lua loc pe bancă din cauza unei suspendări, a coincis cu prima victorie a echipei gorjene după noiembrie 2011. ACSU Târgu Jiu a terminat până acum la egalitate toate cele patru meciuri disputate la Târgu Jiu în retur cu Alba Sebeș, CS Râmnicu Vâlcea, CSM Slatina și CS Timișoara, și a pierdut meciurile din deplasare cu CSS Caracal, Universitatea Reșița și CSM Bistrița.

După acest succes, cu trei etape înaintea finalului de sezon, echipa studentelor gorjene ocupă locul trei în clasamentul seriei B a Diviziei A cu 24 de puncte, la trei puncte de locul secund, loc pe care se află CSS Caracal, și la cinci puncte de prima poziție, ocupată de CS Timișoara. În ultimele trei etape, ACSU Târgu Jiu va juca în deplasare cu Universitatea Timișoara și Mureșul Târgu Mureș și pe propriul teren contra celor de la CSM Sf. Gheorghe.

ACSU „Constantin Brâncuşi” Târgu-Jiu – Bowling Bobowling Sf. Gheorghe 35-22 (11-11)

ACSU: Diaconu, Gruia – Florea (1), G. Predoi (6), Căţelu (2), Giurcan (3), Predoi (13), Enache (1), D. Predoi (8), Stan, Ungureanu, Nacu (1), Buncilă. Antrenori: Iulian Andrieș și Ioan Todea.

Bowling: Bodor – Kristaly (1), Şerban, Bartha (2), Deszpa, Tanko (7), Kolumban (3), Buceleanu, Hendrik, Lorincz, Kovacs (7), Siko, Budai, Borbath. Antrenori: Csaba Farkaş şi Arpad Szerko.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.