RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pintilii i-a pus gând rău nașului Ciprian Petre

/ 19 aprilie 2012

Mihai Pintilii se va confrunta luni, la Mediaș, cu nașul său, Ciprian Petre fiind jucător al celor de la Gaz Metan, dar aceasta nu mai reprezintă de ceva timp o situație nouă pentru căpitanul Pandurilor.

Nu de puține ori cei doi au avut chiar dueluri directe, multe destul de aprige, fără menajamente, așa cum Pintilii îi prominte nașului său și pentru meciul de luni, când n-are de gând să-I facă vreo concesie lui Ciprian Petre deși echipa acestuia se află într-o situație extrem de delicată: „Noi mergem la Mediaş să facem un rezultat bun, relaţia mea cu naşul e ceva, fotbalul e altceva. Mergem să mai adunăm puncte, pentru că mai avem nevoie să ne îndeplinim obiectivul. Anul acesta au mers mai prost, dar formează un grup foarte puternic, au echipă foarte bună. Au jucat pe mai multe fronturi, cupe europene, campionat, cupă. Ei au mare nevoie de puncte pentru că sunt în zona retrogradării, dar şi noi mergem să ne luptăm pentru fiecare punct. Ne-ar mai trebui minim șase puncte pentru îndeplinirea obiectivului”, a declarat Mihai Pintilii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.