RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii mai speră la locul 6

/ 19 aprilie 2012

Speranțele Pandurilor de a termina pe locul șase se leagă de rezultatele pe care echipa gorjeană le va înregistra în următoarele partide, elevii lui Grigoraș având programate meciuri cu U Cluj și Oțelul, cele două echipe care îi despart de poziția vizată.

Mihai Pintilii spune că în acest final de campionat echipa va lupta atât pentru banii din prime, cât și pentru un loc 6 pe care încă îl mai crede posibil de atins: „Noi ştim ce avem de făcut. Nu s-a terminat, mai sunt 8 etape. Orice loc mai sus înseamnă bani în plus. Mai sunt 24 de puncte în joc, dacă am strânge 15 din astea ar fi senzaţional. Mai avem cu Sportul, Petrolul, Chiajna… E foarte greu să mai prindem cupele europene, totul depinde de noi. Suntem la 3 puncte de Oţelul. Sunt decisive meciurile cu U Cluj şi Oţelul. Oţelul nu mai e o echipă de speriat”, a declarat căpitanul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.