RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș despre meciul cu Steaua: „Ştim ce am păţit în meciul tur, a fost un semnal de alarmă”

/ 19 aprilie 2012

Energia Pandurii pornește cu prima șansă în meciul cu Steaua deși partida se dispută la Chiajna, acolo unde echipa bucureșteană își dispută meciurile de pe teren propriu, însă antrenorul gorjenilor, Liviu Andrieș spune că jucătorii săi trebuie să fie foarte atenți pentru a evita surprizele.

„Este un meci de meci de campionat în care revenim după o lună de zile. Ca antrenor nu prea îmi convine, dar nu avem ce face, trebuie să ne supunem deciziilor Federaţiei. Nu trebuie să-l luăm ca un meci uşor, uitându-ne în clasament. Steaua a pus probleme în ultimul timp tuturor echipelor, iar eu sper ca băieţii să se trezească şi să câştigăm”, a declarat Andrieș despre meciul de vineri de la Chiajna. Antrenorul târgujian avertizează asupra ceea ce poate deveni Steaua atunci când nu este tratată cu respect: „După clasament avem prima şansă, dar eu trebuie să le aduc la cunoştinţă băieţilor că nu vom câştiga jocul cu simpla prezenţă la teren. Ştim ce am păţit în meciul tur, a fost un semnal de alarmă, şi ultimul rezultat al Stelei care a bătut pe Satu Mare este un semnal de alarmă, deci este o echipă imprevizibilă cu mulţi copii, tineri şi dacă îi lăsăm să joace va fi destul de greu. Trebuie să-i motivez şi sigur se vor trezi la ora jocului pentru că ar fi foarte ruşinos să pierdem, dar eu cred că se vor mobiliza şi vom câştiga”, a încheiat antrenorul Liviu Andrieș.

Partida dintre Steaua București și Energia Pandurii Târgu Jiu este programată a se disputa vineri la Chiajna, cu începere de la ora 18:00.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.