RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Chiar am sperat că-i vom surprinde”

/ 12 aprilie 2012

Antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic, regretă că experiența superioară a medieșenilor i-a făcut pe elevii săi să scape o ocazie importantă de a egala situația în meciurile cu Gaz Metan Mediaș, sârbul mizând pe o surpriză în meciul doi.

„Spre deosebire de primul meci am făcut un joc mult mai bun, chiar am sperat că-i vom surprinde în această a doua partidă și timp de trei sferturi am jucat foarte bine. După aceste 30 de minute am avut prea multe turnover-uri. Echipa din Mediaș s-a bazat pe experiență și, de ceea ce mă temeam cel mai mult, de recuperările lor ofensive, s-a întâmplat în ultimul sfert. Nu sunt supărat. Am fost destul de aproape și cu puțină șansă am fi putut obține un rezultat bun în acest al doilea meci. E adevărat, au fost și mici scăpări ale arbitrilor pe final de joc, când nu ni s-au acordat câteva faulturi pe atacul nostru, însă Mediașul a câștigat și datorită experienței în plus pe care o are”, a declarat Slobodan Nikolic după ce Energia a pierdut și a doua partidă de la Mediaș. Tehnicianul plav al Energiei spune că nu vrea să laude prea mult proprii jucători, dar apreciază evoluția mult mai bună a americanului Porter Troupe în partida de astăzi: „Nu port să remarc vreun jucător după acest meci, poate doar pe Porter Troupe, care a avut o evoluție mult mai bună decât în prima partidă”.

Slobodan Nikolic este optimist în ceea ce privește meciul trei al confruntării cu Gaz Metan Mediaș, antrenorul Energiei fiind convins că echipa sa se poate impune în fața echipei ardelene: „Suntem siguri că putem câștiga primul meci de la Târgu Jiu. Vom juca în fața propriilor suporteri și putem împinge Gazul către o primă înfrângere. După aceea vom vedea ce vom face, dar deocamdată nu mă gândesc decât la acest prim meci pentru că avem o șansă mare de care ne dorim să profităm”.

Antrenorul gazdelor, Ovidiu Teleabă, a lăudat și el jocul bun al echipei gorjene din a doua partidă, recunoaște că a avut probleme, dar spune că își dorește să tranșeze soarta calificării în semifinale chiar din primul meci de la Târgu Jiu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.