RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Joc mai bun, același rezultat… Energia este condusă cu 2-0 de Gaz Metan Mediaș

/ 12 aprilie 2012

Energia a făcut un meci mult mai bun în cea de-a doua partidă a play-off-ului, dar a căzut pe final și echipa din Mediaș a reușit să se desprindă și să câștige din nou la o diferență de 15 puncte, scor 86-71 (20-17, 17-16, 24-24, 25-14).

Ca și în primul meci de la Mediaș, Energia a pierdut primul sfert, dar a fost mereu în plasa gazdelor. În sfertul secund Mediașul a avut o tentativă de a se desprinde conducând la un moment dat cu 28-20, dar după un fault asupra lui Troupe a venit un fault tehnic acordat lui Drăgușin și Troupe a transformat cele patru libere de care a beneficiat, apoi Energia și-a valorificat și posesia oferită și scorul s-a strâns din nou, Mediașul conducând doar cu 28-26. Totuși, la cabine s-a intrat cu un ecart de patru puncte după ce gazdele au câștigat la limită, scor 17-16, și sfertul secund.

Schimbarea în evoluția Energiei s-a văzut în sfertul trei, unul pe care elevii lui Slobodan Nikolic l-au jucat de la egal la egal cu formația gazdă. Ultimele zece minute au fost începute de gorjeni cu un handicap de patru puncte, scor 61-57, dar Guțoaia, cu o reușită de trei puncte, a aprins speranțele Energiei, care se afla la doar un punct în spatele gaziștilor, scor 65-64. Ceea ce s-a anunțat ca un final încins s-a terminat prost pentru gorjeni. Speriați de posibilitatea ce li se deschidea, aceea de a egala scorul confruntărilor după două partide, jucătorii Energiei au pierdut nepermis de multe mingi, Gazul a profitat, experiența jucătorilor echipei medieșene și-a spus cuvântul, iar Zigeranovic, folosit doar pe final de meci, și Mitchell și-au condus echipa spre un nou succes lejer în fața gorjenilor, partida terminându-se cu aceeași diferență cu care se încheiase și primul meci, 86-71.

Gaz Metan Mediaș conduce după primele două partide cu 2-0 și este foarte aproape de semifinalele campionatului, ardelenii având nevoie de o singură victorie pentru a-și confirma prezența în penultimul act al campionatului. Meciul trei al confruntării dintre Gaz Metan și Energia este programat miercuri, 18 aprilie, la Târgu Jiu, iar, dacă va mai fi cazul, partida a patra se va juca tot la Târgu Jiu, pe 19 aprilie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.