RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso revine în meciul cu FCM Târgu Mureș

/ 12 aprilie 2012

Cardoso a fost protagonist în ceea ce părea să devină un nou caz Vranjes, însă până la urmă lucrurile s-au așezat, Grigoraș a decis că fundașul brazilian și-a învățat lecția și l-a inclus în lotul pentru meciul cu FCM Târgu Mureș.

„Cardoso este și el până la urmă jucătorul Pandurilor și fiind sub contract cu noi e dator să intre atunci când e nevoie și să încerce să-și facă datoria. A avut întradevăr un început de retur șovăielnic, dar sperăm că perioada petrecută la echipa a doua, mesajul pe care i l-am transmis să-i fi intrat la cap și să îl vedem pe acel Cardoso care ne-a obțnuit cu jocuri bune”, a declarat Grigoraș despre reprimirea lui Cardoso în lotul Pandurilor cu posibilitatea de a fi chiar titular în meciul cu FCM Târgu Mureș.

Cardoso a fost pedepsit inițial pentru evoluțiile slabe din debutul sezonului de primăvară, iar ulterior a fost scos din lot temporar după episodul de la Mioveni, când brazilianul a refuzat să ia loc pe banca de rezerve.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.