RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Folosim acest turneu strict pe pregătire fizică”

/ 10 aprilie 2012

Trupa lui Liviu Andrieș se va pregăti pentru finalul de sezon participând la turneul pe care îl va organiza la Târgu Jiu miercuri și joi, Cupa „Energia” adunând la start două echipe alături de gazde, care vor alinia două echipe.

La turneul de la Târgu Jiu vor participa alături de Energia o echipă din Liga Națională, Potaissa Turda, și una din Divizia A, CSM Oradea, CSM 2010 Bacău declinând în urmă cu câteva zile invitația Energiei.

Antrenorul Energiei, Liviu Andrieș, spune că obiectivul său la acest turneu este acela de a oferi jucătorilor săi antrenamente fizice în regim de joc: „Interesul nostru este să ne pregătim. Împărţim echipa în două, avem patru meciuri. Fiecare aleargă şi folosim acest turneu strict pe pregătire fizică înainte de sărbători. După Paşti vom lucra mai mult tactic în vederea meciului de la Steaua. Obiectivul strict la turneu e alergare şi alergare”, a declarat tehnicianul târgujian. Acesta a mai precizat că în pauza de campionat a încercat să reîncarce bateriile jucătorilor săi după ce echipa a avut o perioadă mai puțin fastă în campionat: „Pauza a picat bine, ne-a prins bine. În ultimul timp am făcut antrenamente ceva mai tari pentru încărcarea bateriilor. Din păcate nu i-am avut pe toţi la pregătire, dar au fost la echipele naţionale pentru că patru jucători de la Energia ne-au reprezentat. Pentru ei a fost o perioadă de pregătire acolo, le-a fost bine profesional că oricine vrea să joace la naţională. Acum se vor pregăti alături de echipa care îi şi plăteşte”, a declarat Liviu Andrieș.

Programul Cupei „Energia”

Miercuri
Ora 10:00       Energia Pandurii Târgu Jiu II – Potaissa Turda
Ora 12:00       Energia Pandurii Târgu Jiu I – CSM Oradea

Ora 18:30       Potaissa Turda – CSM Oradea

Joi

Ora 10:00       CSM Oradea – Energia Pandurii Târgu Jiu II
Ora 12:00       Energia Pandurii Târgu Jiu I – Potaissa Turda

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.