RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic își face planuri pentru sezonul viitor la Energia

/ 9 aprilie 2012

Chiar dacă este înaintea primei serii de jocuri din play-off cu Energia, Slobodan Nikolic se gândește deja la sezonul viitor și spune că poate face lucruri mari cu un buget rezonabil.

Tehnicianul Energiei spune că discuțiile dintre el și conducere, dar și dintre conducere și jucători au demarat deja: „Au început discuţiile şi cu mine ca antrenor şi cu jucătorii. Domnul Cumpănaşu a vorbit cu noi, vom mai vorbi. Eu garantez că dacă această echipă rămâne şi vom mai aduce un pivot puternic terminăm în primele trei locuri. Un pivot bun nu e ieftin, trebuie investit ceva. Sunt optimist dacă rămânem în aceeaşi formulă”, a declarat Slobodan Nikolic despre planurile pentru viitorul echipei. Antrenorul echipei gorjene este sigur că jucătorii pe care-i are acum în lot își doresc să continue munca la Târgu Jiu: „Cunosc situaţia de acum, toţi vor să rămână. Până pe 1 iunie vom şti exact, deocamdată nu există o garanţie financiară. Cu un buget de 400 de mii de euro garantez că terminăm în primele trei locuri. Sunt de doi ani aici, ştiu totul despre baschetul românesc şi sunt convins că având aceşti bani vom face performanţă. Nu este o sumă foarte mare. Sunt sigur că până pe 1 iunie vom şti sigur care va fi componenţa echipei pentru sezonul viitor. Trebuie să vedem ce se va întâmpla în aprilie şi mai, însă acum sunt convins că 90% dintre noi rămânem aici. Căutăm şi un nou sponsor, e o perioadă grea”, a mai spus Nikolic.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Bugetul- eterna poveste !

  • energia_fan spune:

    Bre, coach-ule, ia vezi cum o sa-i gasesti o rezerva si lui STEFAN, ca nu stiu cat poate baiatul sa joace mereu mereu cate 40 de minute la fiecare partida. Chiar crezi coach-ule ca baiatul dvs nu are si el nevoie de repaus in tot campionatul? teoretic il ai pe Gliga, dar saracu, asta nu face fata nici in div.B, d-apoi in div.A ?!? Deci un pivot bunicel si un fundas_rezerva pt Nikolic junior ar trebui llluluati daca vreti sa

  • energia_fan spune:

    Continuare: deci astea 2 posturi ar trebui completate daca se vrea ca Energia sa conteze in campionat cat de cat! Se aude la conducere?

  • Cristian spune:

    Cam cat este bugetul actual ?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.