RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș nu pune eșecul de la Ploiești doar pe absența lui Pintilii

/ 9 aprilie 2012

Antrenorul Pandurilor crede că înfrângerea de la Ploiești nu poate fi pusă doar pe absența lui Mihai Pintilii, căpitanul gorjenilor fiind suspendat la meciul cu Astra, și spune că unii dintre jucătorii care au primit șansa de a juca nu au profitat de ea pentru a-l convinge că merită să rămână la echipă.

„La noi contează orice absență, dar nu mai are rost să discutăm de absența lui Pintilii când am avut pe teren 11 jucători… Pintilii a mai absentat, are 9 cartonașe galbene, a absentat și la 4 și la 7 și nu a fost niciun fel de problemă, echipa a jucat totuși…”, a declarat Grigoraș la finele partidei cu Astra. Tehnicianul târgujienilor ținut să menționeze că atitudinea jucătorilor a lăsat de dorit pentru că în aceeași formulă, cu mici modificări, au făcut meciuri bune și în retur: „Nu caut scuze acum, cauzele sunt multiple. Numai dacă ne uităm la formula de start de la începutul campionatului și dacă o vedem pe cea de acum vedem că sunt diferențe enorm de mari. Dar și așa am făcut jocuri destul de bune împotriva unor echipe mari, cu Dinamo, cu Steaua, am învins la Mioveni fără drept de apel și chiar și la Mioveni am făcut un joc destul de bun, dar și acolo, ca și acum, am făcut două cadouri speciale pentru a ușura munca adversarului. Cei care au intrat au avut șansa lor de a demonstra că merită să joace la Pandurii Târgu Jiu, dar, din păcate, mulți dintre ei au rămas repetenți”, a avertizat Petre Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.