RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Dacă ne vom prezenta așa, (…) nu vom mai câștiga niciun joc până la final”

/ 9 aprilie 2012

Antrenorul Petre Grigoraș spune că se aștepta la un recul al echipei în retur după ce lotul a avut de suferit modificări după sezonul de toamnă, pierderile nefiind acoperite cu jucători de valoarea celor plecați sau aciidentați.

„E o situație greu de gestionat încă din iarnă. Mă așteptam la lucrul acesta, dar am sperat și cred în continuare, nu renunț așa ușor, că pot redresa situația”, a declarat antrenorul Pandurilor. Grigoraș spune că obiectivul rămâne același, dar îndeplinirea sa nu mai este un lucru atât de ușor: „Obiectivul este clasarea în primele zece, dar după cum ne prezentăm e un obiectiv foarte greu de îndeplinit. Am părut o echipă suficientă, care are de toate, puncte, bani, clasare foarte bună… Ne înșelăm amarnic. Situația nu este încă rezolvată și dacă ne prezentăm cum ne-am prezentat astăzi, vom fi printre echipele care se vor bate până la sfârșit pentru a rămâne pe primul eșalonTrebuie să avem o analiză cât se poate de pertinentă vis-a-vis de noi pentru că ne așteaptă un program extrem de greu și dacă ne vom prezenta cum ne-am prezentat acum, e sigur că nu vom mai câștiga niciun joc până la final, iar lucrul acesta ne va duce acolo unde nu ne dorim niciodată”, a continuat tehnicianul echipei gorjene. Acesta speră ca pumnul primit la Ploiești să trezească echipa: „Poate acest meci a fost o lovitură care să ne trezească puțin și vom vedea etapa viitoare un meci extrem de dificil cu FCM Târgu Mureș, care, odată cu revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău, a adunat foarte multe puncte. Vom avea un meci foarte dificil pe teren propriu și fără spectatori, pentru că avem terenul suspendat pentru gestul unui spectator. Avem toate premisele să avem un meci foarte dificil și o misiune foarte, foarte dificilă în viitor”, a încheiat Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.