RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, în vizită la Colegiul Tehnic „Henri Coandă” – GALERIE FOTO

/ 5 aprilie 2012

Jucătorii Pandurilor au participat la un meci demonstrativ la Colegiul Tehnic „Henri Coandă” din Târgu Jiu în cadrul unei acțiuni începută în urmă cu câțiva ani și denumită „Pandurii, o dragoste gorjeană”.

Grigoraș și-a deplasat întreg lotul la acțiunea clubului, care s-a îmbinat perfect cu o altă acțiune desfășurată în întreg sistemul de învățământ, „Școala altfel”, tehnicianul Pandurilor fiind invitat în același timp să taie pamblica la inaugurarea sălii de sport a liceului după o renovare completă a acesteia. „O acțiune frumoasă, sperăm să mai facem și e bine când vezi că se construiesc săli sau terenuri pentru copii. Acesta e lucrul cel mai important și pentru asta trebuie felicitați”, a declarat Grigoraș despre această acțiune, una la care tehnicianul echipei gorjene a ținut să câștige, ca la fiecare meci pe care-l dispută în Liga I: „Eu sunt serios oricând. Dacă pierdeau astăzi cu copii aceștia, după-amiază aveau antrenament fizic toată echipa. Asta e viața, trebuie să tratezi fiecare lucru foarte serios. Le-am spus că dacă nu joacă serios și se fac de rușine, după-amiază schimbăm programul. Din păcate, au scăpat și vom face tot programul pe care-l aveau”, a mai spus Grigoraș. Acesta speră ca unii dintre cei prezenți la această acțiune, copii sau domnișoare, să vină la stadion la meciul cu FCM Târgu Mureș, partidă la care Pandurii va avea de ispășit o sancțiune primită după pătrunderea pe teren a celoi doi spectatori la meciul cu Steaua: „Deocamdată nu știu dacă le-am convins pe domnișoare să vină la meciul cu Târgu Mureșul. Știu că va fi un moment mai delicat pentru noi să jucăm fără spectatori după acel incident nedorit, dar sperăm că or să vină măcare 20-30 de la liceul acesta, poate veți face anunțuri și în ziare și la radio. Când am jucat la Ploiești am jucat cu 3-4.000 de femei și copii în tribună și a fost foarte frumos. O atmosferă foarte frumoasă”.

Marcela Mrejeru, directorul Colegiului Tehnic „Henri Conadă” Târgu Jiu, a ținut să le mulțumească celor de la Pandurii pentru faptul că au ales să participe la acest eveniment în unitatea de învățământ pe care o conduce: „Le mulțumesc celor de la Pandurii Târgu Jiu și, ca dovadă că sunt o echipă serioasă, au venit cu tot lotul la această acțiune. Este un lucru benefic pentru școală, copiii sunt încântați de mișcare și în toată această săptămână, în care s-a desfășurat programul „Școala altfel”, copiii au participat în număr mare. Am avut și excursii organizate în județ și în afara județului”. Marcela Mrejeru și-a manifestat dorința de a-l vedea în continuare pe grigoraș pe banca Pandurilor: „Le mulțumesc Pandurilor, le doresc succes la meciul cu Astra. Să îi vedem învingători. Îmi doresc din suflet ca domnul antrenor Petre Grigoraș să rămână la Pandurii. Este un om deosebit, ca dovadă și echipa merge foarte bine, din ce mai văd eu la televizor. Îi doresc succes și îi transmit încă o dată rugămintea mea și a noastră, a celor care iubesc fotbalul din Târgu Jiu și din județul Gorj, de a rămâne la noi, să nu ne părăsească pentru că a făcut lucruri deosebite”, a mai declarat directoarea liceului târgujian. Aceasta a mai spus că ar putea fi în tribună, susținând Pandurii, în sâmbătă Paștelui, când doar femeile și copiii vor avea acces în tribună: „La meciul cu Târgu Mureș probabil, dacă voi primi o invitație, o să merg. N-am mai fost la meciuri de când eram studentă. Mergeam la București și la Craiova, dar ulterior n-am mai fost. Din studenție n-am mai fost decât la meciuri de volei sau de baschet”, a încheiat Marcela Mrejeru.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • amzuleannnzor spune:

    a fost o onoare pentru mine si pt echipa mea(cthc)sa jucam impotriva celor de la pandurii tg jiu pentru inaugurarea salii de sport.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.