RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș despre reprimirea lui Cardoso la prima echipă: „Cu siguranță vor exista șanse și pentru el și pentru alții”

/ 5 aprilie 2012

Cardoso nu mai este trimis în exil, ci se pregătește din nou cu prima echipă a Pandurilor, asta după ce Grigoraș s-a arătat dispus să ierte ieșirea brazilianului și să-i mai acorde o șansă.

„Sunt un tip ranchiunos, așa cum spunea el, și l-am reprimit… Va depinde de el dacă s-a calmat și i-a venit mintea la loc, dacă o avea. Sperăm să nu mai creeze stări de genul celei create la Mioveni. Să sperăm că a fost o ieșire necontrolată a lui. Dacă se va pregăti foarte bine, va avea șansa lui. Deocamdată trebuie să stea la rând. Ultima șansă?… Ultimul cartuș?… Nu știu dacă e ultima șansă, dar dacă se vor mai repeta greșeli de genul acesta va trebui să luăm altfel de măsuri mai drastice. Acum i-am demonstrat încă o dată că nu am nimic personal cu el”, a declarat antrenorul Grigoraș despre reprimirea lui Cardoso la prima echipă. Tehnicianul pandurilor spune însă că brazilianul trebuie acum să-și aștepte rândul pentru că oamenii puși să joace pe posturile pe care el ar fi putut evolua au dat satisfacție în cele trei runde în care el a fost pedepsit: „Trebuie să se încadreze în ceea ce le cer eu jucătorilor în echipă și acum va trebui să aștepte rândul. Echipa, fără el, de când a luat acea decizie de a nu participa la competiție, e neînvinsă și am alți jucători acum în vizor. Dacă el va demonstra în continuare că este un jucător profesionist, cu siguranță vor exista șanse și pentru el și pentru alții”, a colpetat Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.