RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vlăduți, chemat la prima echipă

/ 4 aprilie 2012

Alexandru Vlăduți a impresionat în primele meciuri disputate de echipa a doua a Pandurilor în liga a III-a și, având în vedere și evoluțiile mai puțin convingătoare ale atacanților de la prima echipă, atacantul revenit în iarnă la Târgu Jiu după un tur de campionat disputat în Liga a II-a la CSM Râmnicu Vâlcea a fost chemat de antrenorul Petre Grigoraș să se antreneze cu echipa mare.

Vlăduți nu este la prima experiență alături de prima echipă a Pandurilor, el fiind chemat la antrenamentele echipei mari și de Sorin Cîrțu, iar Petre Grigoraș l-a folosit un sfert de oră și în meciul de cupă din sezonul trecut cu Universitatea Craiova. Marian Dinu, secundul Pandurilor, spune că jucătorul merită încă o șansă: „Vlăduți s-a antrenat foarte bine la echipa a doua, a avut evoluții apreciate în primele etape disputate în liga a III-a și merită să primească încă o șansă”, a declarat secundul lui Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.