RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia se antrenează fără patru jucători plecați la loturi

/ 4 aprilie 2012

Antrenamentele lui Liviu Andrieș se desfășoară cu un efectiv redus, patru handbaliști ai Energiei fiind acum la loturile naționale.

Situația nu-l deranjează pe Andrieș, care spune că este o mândrie să dea jucători echipelor naționale chiar și în condițiile în care se află acum echipa: „E cam dificil de antrenat un lot restrâns, dar nu avem ce face. Ne bucurăm că avem patru jucători la loturile naţionale, un mare rezultat. Este vorba de Păiuş la lotul A, Asoltanei şi Apolzan la lotul B care vor participa la Trofeul Carpaţi la Oradea şi Mledenciu la lotul de tineret care are calificările pentru Campionatul European în Franţa la sfârşitul acestei săptămâni. Până la urmă ne interesează să joace toţi, să capete experienţă şi să acumuleze şi la nivel de pregătire fizică”, a declarat tehnicianul Energiei.

Andrieș spune însă că la turneul pe care Energia îl va organiza la Târgu Jiu săptămâna viitoare echipa sa va fi în efectiv complet: „Vom avea toată echipa la dispoziţie de luni. Miercuri şi joi avem un turneu de pregătire la Târgu Jiu în compania campioanelor din Liga a 2-a şi Potaissa Turda. Este un turneu util pentru a pregăti ultimele cinci etape şi participarea la Cupa României”, a mai declarat Liviu Andrieș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.