RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Elena Moagă aleargă de la Balcaniadă spre Olimpiadă

/ 4 aprilie 2012

Campioană balcanică de cros cu echipa de senioare a României, Elena Moagă va ataca participarea la Olimpiadă la Maratonul de la Roterdam.

Atleta gorjeană Elena Moagă a reușit un nou rezultat de excepție devenind campioană balcanică cu echipa de senioare a României la Campionatul Balcanic de Cros de la Istanbul care a avut loc pe 31 martie. Competiția balcanică de cros a fost în același timp și un bun antrenament pentru sportiva clubului Pandurii Târgu Jiu pentru următorul concurs la care va lua startul, Maratonul de la Roterdam. La acest maraton, unul la care vor lua startul circa 15.000 de participanți, Elena Moagă va încerca obținerea baremului impus pentru participarea la Jocurile Olimpice din această vară de la Londra, antrenorul său, Ion Bură, fiind optimist în privința unei noi participări gorjene la Olimpiadă, lucru care ar însemna enorm pentru sportul gorjean în general și pentru atletismul gorjean în special.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.