RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș n-are gânduri de plecare

/ 2 aprilie 2012

Numele lui Petre Grigoraș a fost vehiculat din nou ca viitor antrenor al Stelei, asta deși Stoichiță nici măcar nu apucase să debuteze pe banca echipei din Ghencea, însă antrenorul pandurilor spune că vrea să-și ducă la bun sfârșit înțelegerea pe care o are cu Marin Condescu.

„Eu sunt antrenorul Pandurilor până în 2013 şi, dacă nu o să fiu dat afară, o să continui până la sfârşit. Nu e vorba de dorinţă. E vorba de principii. Sunt antrenor sub contract, iar Steaua are antrenor. Nu ştiu ce va fi la vară. Vreau să pregătesc Pandurii cel puţin până în vară, iar atunci vom vedea”, a declarat Grigoraș cu privire la situația sa.

Președintele Pandurilor, Marin Condescu, a declarat în mai multe rânduri că nu se opune plecărilor, atât ale jucătorilor, cât și celor ale antrenorilor, așa că Grigoraș nu va pleca de la echipa gorjeană decât dacă el își va dori acest lucru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.