RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Decide Energia azi soarta locului 8?

/ 31 martie 2012

Energia Rovinari este singura echipă din cele trei care își dispută locul 8 care nu depinde de rezultatele celorlalte întâlniri, echipa gorjeană având calificarea în play-off în mâinile jucătorilor săi.

Pentru a fi sigură de calificarea în play-off, Energiei îi trebuie însă un succes în fața celor de la BC Mureș Târgu Mureș, victoria în ultima etapă, pe terenul ieșenilor, fiind considerată una imposibil de ratat.

Elevii lui Slobodan Nikolic speră să poată rezolva ecuația locului opt învingând echipa mureșeană, însă nici oaspeții nu vor face la Târgu Jiu o deplasare de vacanță, aceștia având nevoie de puncte în aceste ultime două etape pentru a încheia sezonul regulat pe unul din primele patru locuri, fapt care i-ar asigura un avantaj important în meciurile din play-off.

În vreme ce Darby, Troupe, Steffel, Nikolic, Mocanu, Kabengele și ceilalți jucători ai Energiei vor lupta pentru victorie, atenția va fi îndreptată și spre meciul de la București dintre CSM și CSU Atlassib Sibiu, un eșec al sibienilor scoțându-i practic pe aceștia din cursa pentru locul opt. În această etapă, BCMU Pitești a îndeplinit o formalitate învingând pe Politehnica Iași cu 110-52 și își leagă speranțele de calificare în play-off de un eșec al Energiei și de o vitorie argeșeană în ultima rundă, în deplasare la Gaz Metan Mediaș, lucru destul de greu de realizat.

În ultima etapă Energia se va deplasa la Iași și o victorie în Moldova ar putea califica trupa lui Slobodan Nikolic în play-off chiar și dacă ar pierde meciul de azi cu BC Mureș Târgu Mureș, cu condiția ca CSU Atlassib Sibiu să piardă una dintre ultimele două meciuri, cu CSM București în deplasare sau cu U Mobitelco Cluj acasă, și ca BCMU Pitești să piardă în ultima etapă, în deplasarea de la Gaz Metan Mediaș.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.