RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Poate fi şi un 0-0 frumos, dar şi un 3-3 urât”

/ 29 martie 2012

Partida cu Steaua nu-i va schimba planurile tactice lui Petre Grigoraș, care spune că Pandurii va încerca să joace același fotbal pe care l-a promovat și în turul campionatului.

Cu toate acestea, Grigoraș nu poate promite spectacol și dă exemplul maciului dintre Milan și Barcelona, încheiat cu un scor alb deși mulți se așteptau la o ploaie de goluri: „Nu ştii ce îţi poate oferi un joc. Orice meci îţi poate oferi şi un 0-0 frumos, dar şi un 3-3 urât. Pentru mine e important ca echipa să-şi fi recăpătat încredere şi că nu întâmplător s-a vorbit frumos despre ei”, a declarat tehnicianul echipei gorjene. De ce este sigur Grigoraș este faptul că jucătorii săi nu trebuie să dea cu piciorul oportunităților de a înscrie pe care le vor avea pentru că nu crede că acestea ar putea fi prea multe: „Într-un meci cu Steaua nu poţi avea multe oportunităţi. Echipă bună, cea mai bună apărare, cu jucători de atac pe care îi numeri pe ambele mâini, mulţi şi are de unde alege antrenorul. Sunt jucători de naţională, vorba cuiva de la ei sunt crema fotbalului românesc. Pe unul îl ştim, Chiricheş e jucător valoros, şi mai au acolo pe Chipciu, Tănase, Rusescu, etc. O echipă foarte bună, pe care dacă reuşeşti cu determinare şi ambiţie să o blochezi poţi obţine un rezultat bun. Dacă nu eşti peste ei fizic şi cu atitudine nu poţi obţine punct sau puncte. Calitativ aş vrea să avem o evoluţie ca în meciul cu Dinamo, CFR. Dar să eliminăm acele gafe monumentale care au dus la pierderea unor puncte importante”, a mai declarat Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.