RSS post comments feeds rss email feeds twitter

„Bodyguardul – Forțe Speciale” e vineri la Sala Sporturilor din Târgu Jiu – GALERIE FOTO

/ 29 martie 2012

Super gala organizată de promotorul Eduard Irimia și Respect Gym Târgu Jiu vineri la Târgu Jiu sub denumirea „Bodyguardul – Forțe Speciale” va avea parte, pe lângă meciurile celor patru piramide în care se caută noi vedete pentru Local Kombat, de două super fight-uri extrem de interesante, Benny Abdeguy vs. Sammy Tevette (Olanda) și Bogdan Stoica vs. Andi Djurdjevic (Serbia).

Organizatorii au luat decizia ca în meciurile din piramide, având în vedere că vor fi în ring și sportivi aspiranți la profesionism și pentru a îi feri de accidentări, să fie interzise loviturile de genunchi, deși acestea sunt permise în galele K1. Meciurile piramidelor se vor disputa în trei reprize de câte două minute.

Biletele pentru acest eveniment, care va avea loc vineri de la ora 18:30 la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, costă 30 de lei și vor fi puse în vânzare în ziua meciului, cu două ore înaintea începerii galei, în fața Sălii Sporturilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.