RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gala “Bodyguardul – Forţe Speciale”, vineri seară la Sala Sporturilor din Târgu Jiu

/ 28 martie 2012

Bogdan Stoica şi Benny Adegbuy sunt cele mai importante nume care se vor afla pe fight-cardul galei semifinale “Bodyguardul – Forţe Speciale” de vineri, 30 martie, de la Târgu Jiu, promotorul Eduard Irimia cautând cu prilejul acestei gale viitoare stele pentru circuitul mondial Local Kombat.

“Bodyguardul – Forţe Speciale” este un show dedicat forţelor speciale din Poliţie, Jandarmerie, SPP, dar şi din cadrul firmelor de pază, în care luptătorii se bat pe reguli de Local Kombat pentru premii totale în valoare de 15.000 de euro. În cadrul evenimentului sunt programate patru piramide de calificare, câştigătorii urmând să aibă un loc asigurat la marea finală de la Timişoara, din luna iunie.

Pe lângă superfight-urile celor doi eroi ai circuitului mondial Local Kombat, Bogdan Stoica şi Benny Adegbuy, Federaţia Local Kombat România şi Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact vor organiza în premieră, în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, primul titlu de kick-boxing profesionist din ţara noastră, care îi va pune faţă în faţă pe sportivii de la categoria mijlocie (71 kg), Marius Tiţă şi Claudiu Bădoi.

În total, în această gală se vor disputa patru piramide, două la categoria +95 de kilograme, una de 95 de kilograme şi o alta la 85 de kilograme, unde se vor înfrunta bodyguarzi, luptători din Poliţie şi Jandarmerie. Meciurile se vor disputa pe durata a trei reprize de câte două minute, după reguli de Local Kombat. Printre cei care vor urca în ring se numără şi veterani ai Local Kombat, Mihăiţă Golescu şi Marian Iordan. “Dacă vor reuşi să îi învingă pe Golescu şi Iordan, atunci înseamnă că au toate şansele să ajungă în Local Kombat”, a adăugat Irimia.

La categoria +95 de kilograme, spectatorii gorjeni vor avea ocazia de a-l vedea la luptă și pe Adrian Motorga, boxer gorjean care are în palmares titlul de vicecampion național la box.

Învingătorii celor patru piramide ale fiecărui eveniment se vor întâlni în patru super-fight-uri, care vor decide noi eroi în Local Kombat.

 Programul celor patru piramide:

 85 de kilograme

Cristian Ristea (Găeşti) vs Radu Pralea (Cluj)
Alin Boroghină (Uricani) vs Alexandru Nedelcu (Galaţi)

95 de kilograme

Viorel Mărgineanu (Gherla) vs Florin Bradea (Bacău)
Dănuţ Hurduc (Iaşi) vs Mihai Ignat (Republica Moldova)

+95 de kilograme

Marian Iordan (Bucureşti) vs Marian Albişor (Iaşi)
Ciprian Iordache (Ploieşti) vs Adrian Motorga (Târgu Jiu)

+95 de kilograme

Mihăiţă Golescu (Râmnicu Vâlcea) vs Dragoş Georgescu (Ploieşti)
Alex Târnăveschi (Bucureşti) vs Răzvan Benche (Cluj-Napoca)

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.