RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Pandurii va avea un turneu amical la Târgu Jiu

/ 27 martie 2012

După meciul cu Potaissa Turda, profitând de pauza mare ce urmează în Liga Națională, antrenorul Liviu Andrieș le-a dat câteva zile libere jucătorilor Energiei.

Handbaliștii gorjeni își vor relua antrenamentele la sfârșitul acestei săptămâni, însă echipa va fi văduvită de o serie de jucători care au primit convocări la diversele loturi naționale. Astfel, Mihai Păiuș a fost convocat la prima echipă națională, Alexandru Asoltanei și Darius Apolzan la cea secundă, în vreme ce Răzvan Mledenciu va pleca la acțiunea echipei naționale de tineret.

Chiar și în aceste condiții, în care echipa nu-i va avea la dispoziție pe cei patru, dar și pe cei doi jucători accidentați, Enache și Mocanu, Energia va organiza înaintea Paștelor un turneu la Târgu Jiu. „În perioada 11-12 aprilie va avea loc la Târgu Jiu un turneu amical de handbal la care vor mai participa Potaissa Turda, CSM Oradea și încă o echipă, probabil cea de-a doua echipă a Bacăului. Este binevenit un astfel de turneu de pregătire într-o perioadă de pauză atât de lungă, însă rămâne să vedem cum ne vom descurca cu un lot atât de subțiat numeric”, a declarat antrenorul Energiei, Liviu Andrieș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.