RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Etapă bună doar pentru Pandurii II în Liga a III-a

/ 23 martie 2012

Echipele gorjene din Liga a III-a nu au reușit să impresioneze în această etapă, doar Pandurii II reușind să câștige meciul jucat la Bradu în compania ultimei clasate din seria a IV-a.

După ce etapa trecută Claudiu Mocioi a debutat cu o victorie pe banca celor de la Pandurii II în meciul de pe teren propriu cu FCM Târgoviște, antrenorule chipei secunde a Pandurilor a obținut acum și un prim succes în deplasare, victimă fiind Atletic Bradu. Afrem a deschis scorul în minutul 51, iar Vlăduți a stabilit scorul final în minutul 71.

Jiul Rovinari a continuat panta descendentă pe care se află cu un nou eșec, elevii lui Cătălin Trofin cedând la Caracal în ciuda faptului că Stoian a deschis scorul în minutul 4. FC Caracal a revenit în joc după pauză, Niculescu egalând în minutul 53 din penalti, golul victoriei gazdelor fiind înscris de Moșteanu în minutul 76.

Cea mai bine clasată echipă gorjeană din seria a IV-a a Ligii a III-a, Minerul Motru, nu s-a simțit nici ea prea bine în această rundă, echipa antrenată de Fane Nanu cedând la limită, scor 1-0, în deplasare cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, golul gazdelor venind pe final de meci, Marinescu marcând în minutul 84.

Cu un semieșec pe teren propriu a încheiat această etapă și Minerul Mătăsari, echipa antrenată de Nae Ungureanu. Mătăsărenii s-au văzut conduși cu 1-0 de cei de la Metaloglobus încă din minutul 23 după golul marcat de Militaru, golul cu care mătăsărenii au stabilit scorul final, 1-1, a fost înscris de Vlădoi în minutul 70.

Înaintea disputării ultimelor două partide din serie, Minerul Motru este pe locul 4, Jiul Rovinari ocupă poziția a șasea, Minerul Mătăsari se situează pe locul 9, iar Pandurii II a urcat pe locul 13.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.