RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia vizează doar victoria în meciul cu Potaissa

/ 22 martie 2012

Andrieș vrea un succes cu Potaissa Turda pentru ca Energia să aibă parte de sărbători fericite având în vedere faptul că după meciul cu echipa turdeană campionatul se va întrerupe pentru o perioadă de o lună de zile.

„Victoria e obligatorie. Trebuie să facem un meci foarte bun pentru a câştiga şi a mai şterge din umilinţa meciului pierdut la Cluj. Sperăm să avem şi sărbători fericite pentru că Liga Naţională se întrerupe o lună de zile pentru acţiuni ale loturilor naţionale. Probabil că ne prinde bine această perioadă pentru că în ultimul timp nu ne-a prea ieşit jocul. Sper să ne reîncărcăm bateriile şi să abordăm cu încredere următoarele cinci meciuri”, a declarat antrenorul Energiei despre meciul echipei gorjene de la sfârșitul acestei săptămâni.  Andrieș spune că partida va fi una dificilă după ce Energia se confruntă cu o nouă serie de accidentări, iar între cele două echipe n-a mai rămas decât un singur punct: „După meciul de la Cluj am mai pierdut din jucători din cauza unor probleme medicale. Sper ca la meciul cu Turda să avem un număr de jucători pentru a face o echipă competitivă. Ne aşteaptă un meci greu, Turda s-a apropiat la un punct de noi, vor veni să-şi vândă scump pielea. Ei se gândesc că dacă vor câştiga aici vor trece peste noi. Mledenciu, Ilieş şi Mazilu sunt jucătorii cu probleme medicale. O parte din jucători au ajuns la saturaţie pentru că e greu să joci tot campionatul cu aceeaşi jucători, dar trebuie să ne mobilizăm şi să câştigăm meciul cu Turda”, a mai spus tehnicianul Energiei.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.