RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraş: „E un rezultat ruşinos pentru noi”

/ 21 martie 2012

Egalul cu Voința Sibiu este un rezultat corect pentru ceea ce s-a jucat marți pe „Municipal”-ul târgujian, dar antrenorul Pandurilor îl consideră și norocos și rușinos.

Grigoraș recunoaște că echipa sa nu ar fi meritat victoria și spune chiar că ar fi putut rămâne chiar și fără niciun punct din acest meci, dar având în vedere valoarea adversarului întâlnit spune și că acest 0-0 cu Voința Sibiu este un rezultat care nu face onoare echipei sale, indiferent de problemele de lot avute de Pandurii: „E dureros pentru noi, e al cincilea joc fără victorie… Am făcut un joc mai slab, nu am găsit soluţiile necesare să desfacem o apărare supraaglomerată de 5 apărători şi 4 mijlocaşi, iar în partea a doua a jocului putem spune că am avut şi şansă să nu pierdem pentru că au avut două situaţii unu la unu cu portarul. E supărător, dar asta este situaţia… Se simte din ce în ce mai acut lipsa unor jucători care ofereau siguranţă, soluţii. A mai lipsit şi Mihai Pintilii. Cei de astăzi nu au reuşit să schimbe ritmul, era şi greu, dar nu avem scuze. E un rezultat ruşinos pentru noi, dar nu putem spune că meritam mai mult chiar dacă am dominat. Cred că acesta a fost şi ţelul adversarului, să se apare şi să atace pe contraatac. Nici nu mă aşteptam să iasă la joc”, a declarat antrenorul Pandurilor după finalul meciului cu Voința Sibiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.