RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie importantă pentru Energia Rovinari la Giurgiu

/ 19 martie 2012

În încercarea de a prinde un loc în play-off, întâlnirea de la Giurgiu dintre CSS și Energia Rovinari avea o importanță deosebită pentru gruparea gorjeană, care se află acum pe val, victoriile contra celor de la Atlassib Sibiu și U Mobitelco Cluj fiind completate cu un succes în orașul de la Dunăre.

Elevii lui Slobodan Nikolic au dominat partida, dar au fost urmăriți îndeaproape de gazde pe tot parcursul întâlnirii, una care a fost destul de echilibrată, Energia benefiiciind la acest meci de o evoluție de excepție a lui Porter Troupe. Americanul, revenit în iarnă la Energia după o experiență mai puțin plăcută în Liban, a reușit 24 de puncte în meciul cu CSS Giurgiu, 18 dintre aceaste venind după aruncări de trei puncte, capitol la care a avut un procentaj de reușită de 75% în partida de la Giurgiu. O altă performanță a fost reușită în tabăra gorjeană de pivotul ceh Steffel, care a reușit un double double cu 15 puncte și 10 recuperări.

 

CSS Giurgiu – Energia Rovinari 71-79 (9-13, 24-2, 21-23, 17-22)

CSS Giurgiu: Nicolae (2), Boian, Simms (19), Georgescu, Bivolaru, Gâscă, Corneanu, Burrell (13), Vlaicu (17), Kraemer (7), Powell (5), Milovic (8). Antrenor: Chris Terrell.

Energia: Troupe (24), Gliga, Kabengele, Bratoloveanu, Deconsecu, Darby (15), Steffel (15), Mocanu (2), Kljajevic (6), Nikolic (13), Guțoaia (4), Alionescu. Antrenor: Slobodan Nikolic.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.