RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, fără Pintilii în meciul cu Voința

/ 19 martie 2012

Înfrângerea suferită la Cluj în fața CFR-ului nu este singura problemă venită în urma confruntării din Ardeal, Pandurii urmînd a juca în meciul de marți cu Voința Sibiu fără unul dintre oamenii săi de bază.

Antrenorul Petre Grigoraș este îngrijorat de faptul că echipa sa nu reușește să evite marile erori defensive, dar și pentru că la meciul cu Voința Sibiu nu se va putea baza pe căpitanul Pandurilor: „Sunt foarte grele următoarele meciuri. L-am pierdut şi pe Pintilii la primul fault şi etapa următoare va sta. Cu moralul suntem la pământ după ce am comis atâtea erori şi am câştigat un singur punct în trei partide. Până marţi ne vom da trei palme, ne vom da cu capul de pereţi şi poate ne trezim pentru că fotbalul se joacă serios şi nu ai voie nici un moment să fii relaxat”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu și Voința Sibiu este programat a se disputa marți la Târgu Jiu, pe Stadionul „Municipal”, cu începere de la ora 21:30 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

www.sportingorj.ro 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.