RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș despre meciul cu Voința: „E o problemă de moral”

/ 19 martie 2012

Pentru antrenorul Pandurilor, meciul cu Voința Sibiu este mai mult decât un simplu joc de campionat în care echipa sa trebuie să-și ia punctele pe propriul teren.

Grigoraș spune că sibienii vor veni la Târgu Jiu cu gândul de a recupera din punctele cedate pe teren propriu în fața medieșenilor și că victoria echipei sale este o problemă de moral: „E foarte foarte greu cu Sibiu. E o echipă incomodă, care se apără foarte bine în deplasare, supraaglomerat şi ne va trebui multă răbdare, în primul rând şi puţină şansă pentru că văd că ne lipseşte puţin. Am studiat jocul lor, echipă foarte incomodă. Vin după o înfrângere de pe teren propriu şi vor încerca să scoată punct sau puncte la noi. Noi nu mai avem voie să facem paşi greşiţi pentru că situaţia se va înrăutăţi. E o problemă de moral. Eu cred că jucătorii se vor mobiliza exemplar şi vom avea câştig de cauză. Am speranţe că vom câştiga această partădă, indiferent de absenţele pe care le avem. Nici nu vreau să le discut pentru că va distrage atenţia de la ce avem de făcut”, a declarat tehnicianul Pandurilor. Acesta spune că situația trebuie îndreptată printr-un succes: „Trecem printr-o situaţie destul de delicată, după trei etape am câştigat un singur punct când aveam posibilitatea să câştigăm mult mai multe. Ne trebuie punctele să ne revenim. Echipa e datoare faţă de ea. Şi implicit e datoare faţă de cei care o urmăresc. Ei apreciază jocul. Avem nevoie mai mult ca niciodată de aportul suporterilor”.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.