RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eșec la Cluj și pentru handbaliștii de la Energia

/ 19 martie 2012

Nu doar fotbaliștii de la Pandurii au pierdut în weekend la Cluj, ci și handbaliștii de la Energia Pandurii Târgu Jiu, echipa gorjeană cedând cu 24-32 (12-14) în fața celor de la U Transilvania Cluj după un meci cu peripeții.

Partida de la Cluj a început cu o mare întârziere față de ora programată inițial, mai bine de 20 de minute, iar odată începută partida, gorjenii s-au confruntat cu o altă ptoblemă, cea a arbitrajului, Liviu Andrieș contestând maniera în care Din și Dinu au condus acest meci: „A fost interesant pentru că am început meciul foarte târziu, cu 23 de minute întârziere datorită unei competiții de judo. După o asemenea stare de incertitudine, dacă se joacă sau nu meciul, am căzut în plasa celor de la Cluj, care trebuiau să câştige cu orice preţ partida. Victoria Clujului este pe deplin meritată, nu o contestăm însă trebuie să spunem că au beneficiat de un arbitraj, în opinia mea, cel puțin părtinitor, chiar dacă cei care au fost acolo sunt internaționalii Din și Dinu…”, a declarat, pentru handbalvolei.ro, antrenorul Energiei.

U Transilvania Cluj – Energia Pandurii Târgu Jiu 32-24 (14-12)

U Cluj: Stănescu, Szopka, Grasu (12), Mihai (4), Buşecan (3), Irimiaş (3), Burcă (4), Turcu (2), Lazăr (2), Fazakas (1). Antrenor: Liviu Jurcă.

Energia: Dragomir, Rădulescu, Asoltanei (6), Ilieş (4), Apolzan (3), Mazilu (3), Păiuş (2), Şandru (2), An. Popescu (2), V. Popescu, Udriștoiu, Mledenciu, Geică. Antrenor: Liviu Andrieş

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.