RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș respectă CFR-ul și nu se mai gândește la meciul din tur

/ 15 martie 2012

Pandurii a învins pe CFR Cluj în ultimele două partide, 2-1 la Severin și 2-0 la Târgu Jiu, ultimul meci disputându-se în turul acestui campionat, dar Grigoraș spune că doar prezentul contează.

„Nu trăim din amintiri. În turul campionatului am bătut 2-0 fără drept de apel, iar de când sunt eu aici am câştigat 2-1 la Severin şi 2-0 la Târgu Jiu. Ar trebui să spun că am un ascendent moral, mă duc la CFR şi mă bat să câştigăm, dar CFR mi se pare echipa cea mai completă şi principala candidată la titlu împreună cu Rapid. Îmi menţin părerea că CFR şi Rapid sunt cele mai bune echipe din ţară la momentul respectiv”, a declarat Grigoraș despre meciul echipei sale de sîmbătă de la Cluj.

Având în vedere și semieșecul înregistrat de ardeleni în meciul de la Mediaș, Grigoraș se așteaptă ca echipa clujeană să forțeze victoria în meciul cu Pandurii pentru a nu-și periclita obiectivul: „Nu ştiu dacă CFR îşi permite  să facă două rezultate negative consecutive. Ţinând cont de faptul că nu au câştigat la Mediaş şi dacă nu ar reuşi nici cu noi şi-ar complica situația în lupta pentru titlu. Dar, la ce lot are şi valoarea jucătorilor, este greu de crezut… Asta nu înseamnă  că suntem învinşi dinainte, însă şansele noastre sunt de 5 % sau de 10 %”, a mai spus Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.