RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICĂ LIGA a III-a / JIUL ROVINARI – FC CISNĂDIE

/ 15 martie 2012

Liga a treia pornește din nou la drum, prima etapă a returului propunând un derby în seria a IV-a, la Rovinari Jiul primind replica celor de la FC Cisnădie.

În debutul campionatului, Jiul Rovinari a învins pe terenul celor din Cisnădie, dar în pauza de iarnă s-au produs multe modificări în echipa gorjeană, Cătălin Trofin fiind nevoit să schimbe 75% din apărarea cu care juca în tur: „Suntem pregătiți de luptă și convinși că vom avea un meci extrem de greu, dar avem prima șansă jucând acasă. Nu mai știu nimic despre adversar, dar știu că aveau un lot valoros în tur, vor să promoveze, au condiții, dar nu sunt singurii care și-au propus primul loc. Și la noi a rămas același obiectiv, locurile 1-3. Acum vom vedea care ne este potențialul și cum ne vom descurca fără cei trei jucători de pe linia de fund pe care i-am pierdut față de turul campionatului. Sunt încrezător, avem șansa noastră deși este un meci de 1X2 având în vedere că și ei sunt între primele echipe din serie”, a declarat antrenorul Jiului Rovinari.

Deși nu au reușit să aducă decât doi jucători noi în această pauză de iarnă, pe Constantinescu și Costescu, cei de la Jiul își doresc să se mențină în obiectiv și chiar să încerce promovarea, antrenorul Trofin dezvăluind și care ar putea fi atuul echipei sale în această campanie: „Consider că prin determinare putem bate orice adversar, deci și pe FC Cisnădie. Chiar le-am spus jucătorilor mei că așa putem depăși chiar și formații care au jucători mai bine cotați”.

În afara accidentărilor mai vechi ale lui Cîrciumaru și Vulpe, Trofin s-a trezit cu o nouă problemă pe cap: „Avem o problemă medicală pentru acest prim meci, Fotescu are o contractură și nu îl voi folosi decât în cazul în care vom avea mare nevoie de el, în partea a doua a meciului. Este o pierdere grea pentru noi pentru că Fotescu este unul dintre jucătorii importanți ai echipei”, a încheiat antrenorul Jiului Rovinari.

Formația tip și lotul Jiului Rovinari pentru returul campionatului 2011-2012:

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.