RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pleașcă: „Aş putea să prind sfârşitul returului, dar nu vreau să forţez”

/ 14 martie 2012

Ruptura de ligamente suferită de Marian Pleașcă în noiembrie, la meciul naționalei cu Belgia, l-a scos pe fundașul dreapta al Pandurilor din circuit pentru acest sezon.

Pleașcă spune că este optimist în privința recuperării sale deși nu crede că revenirea sa pe teren se va produce în acest retur: „Mă simt foarte bine, am început să alerg pe bandă. Mai stau aici încă o săptămână, apoi merg la Bucureşti să-mi schimbe programul. O să fac alergări şi pe teren, deocamdată alerg numai pe bandă. Aş putea să prind sfârşitul returului, dar nu vreau să forţez. Mai bine să încep pregătirea de vară. Returul acesta nu o să joc”, a declarat jucătorul Pandurilor.

Mult discutatele pierderi ale Pandurilor la nivelul lotului nu au afectat jocul echipei gorjene, crede Pleașcă, acesta fiind optimist în ceea ce privește jocul de la CFR Cluj, dar și în ceea ce privește clasarea echipei sale la finalul acestui campionat în Liga I: „Echipa cred că e aceeaşi, jucăm acleaşi fotbal, acelaşi joc de pase. Nu se văd absenţele. Scoatem un egal la Cluj, suntem naşii lor. I-am bătut pe unde i-am prins. Dacă ne facem jocul nostru de pase scoatem cel puţin un rezultat de egalitate. Pentru campionat trebuie să ne îndeplinim obiectivul, să ne clasăm în primele zece locuri, apoi vom vedea. Terminăm în primele şase locuri”, a mai declarat Pleașcă.

Revenind la accidentarea suferită la națională, Pleașcă a găsit unde s-a ascuns ghinionul și promite că va schimba tricoul dacă va mai ajunge la echipa națională: „Cu numărul 2 nu mai joc. Am jucat cu 13 la tineret şi mi-a purtat noroc, apoi am schimbat şi mi-a purtat ghinion numărul 2. Îl am acasă tricoul, îl pun în ramă. Este o amintire frumoasă şi urâtă în acelaşi timp”, a mai declarat tânărul jucător al Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.