RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Debut cu dreptul pentru CSS Târgu Jiu la Turneul Final CN under 15

/ 14 martie 2012

Elevii lui Gabriel Bekeș au început în forță Turneul Final al Campionatului Național de baschet masculin under 15, CSS Târgu Jiu impunându-se cât se poate de clar în fața clujenilor de la CS Speranța BC Dinamic cu scorul de 93-58 (17-20, 20-14, 26-6, 28-18).

Tinerii baschetbaliști gorjeni au început timorați partida și clujenii au condus cu 5-0 și 9-2, dar elevii lui Bekeș au revenit și au egalat la 9. Totuși, Speranța Dinamic Cluj a fost echipa care a câștigat primul sfert, scor 17-20. CSS Târgu Jiu a revenit în forță în sfertul secund, a apăsat pe accelerație și a preluat conducerea și, deși a mai permis sporadic clujenilor să conducă pe tabelă la unul sau două puncte, sfertul secund l-a câștigat cu 20-14. După pauză jocul a avut o singură direcție, CSS Târgu Jiu impunându-se fără probleme în sferturile 3 și 4, victoria venind în mod firesc, diferența dintre cele două echipe fiind evidentă.

Cel mai bun marcator al micilor baschetbaliști gorjeni a fost Adrian Vlad, care a reușit un double double cu 21 de puncte și 13 recuperări, câte un double double trecându-și în cont și Cosmin Rogobete și Camil Berculescu.

În celălalt meci al grupei, LPS Târgu Mureș a dispus cu 87-57 de ACS Dan Dacian București, iar mâine, de la ora 17:00, CSS Târgu Jiu va juca cel de-al doilea meci în faza grupelor la acest Turneu Final ce se dispută la Ploiești, adversari fiindu-le cei de la ACS Dan Dacian București.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.