RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Podaru: „Obiectivul nostru rămâne clasarea între locurile 1-3”

/ 13 martie 2012

Jiul Rovinari se pregătește de un retur pe care și-l dorește cel mai bun din scurta istorie a clubului.

Președintele grupării rovinărene speră ca primul meci din retur să aducă un succes pentru echipa sa într-un meci considerat crucial, cu FC Cisnădie, pe teren prorpiu: „Aștept cu nerăbdare acest prim meci care, probabil, va decide în mare parte soarta în această serie. E drept, avem un lot cam subțirel acum în defensivă, dar nu se știe niciodată… Tonusul la echipă este bun, băieții au primit acum și o parte din primele restante și își doresc să înceapă cu bine returul. Cu salariile suntem la zi, dar aveam o întârziere la plata primelor de joc”, a declarat Constantin Podaru. Oficialul Jiului spune că obiectivul echipei rămâne neschimbat: „Obiectivul nostru rămâne clasarea între locurile 1-3, dar eu îmi doresc din tot sufletul să terminăm pe primul loc. Sper să facem o surpriză plăcută și să reușim acest lucru”.

Lupta la vârful ierarhiei în ligile inferioare a fost influențată și de arbitraje, așa că Podaru consideră drept binevenită decizia CCA de a menține necunoscută componența brigăzilor până la ora jocului: „Consider că este un lucru foarte bun că nu se mai cunosc arbitrii înainte de venirea la meci, că nu se mai dau bani în plic. Cred că așa se intră în normalitate. Este o diferență mare în ceea ce există în arbitraj la nivelul Ligii I și ceea ce avem la Liga a III-a, de aceea ne dorim să nu se dea înapoi cu această decizie. E mult mai bine să nu se știe arbitrii dinainte”, a mai declarat președintele grupării rovinărene.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.