RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mingote: „Cred că deja tremură CFR când aude de Pandurii”

/ 13 martie 2012

Meciul cu Dinamo a fost deja uitat de jucătorii Pandurilor, care au în această săptămână un nou examen dificil, în deplasare, contra celor de la CFR Cluj.

Portughezul Pedro Mingote spune că echipa ardeleană este una redutabilă, care nu a pierdut din valoare după transferurile din iarnă: „Deja ne gândim la meciul cu CFR, o echipă bună, aflată pe locul 2. Încercăm să ne facem jocul nostru şi să luăm puncte. Cred că au un lot foarte bun. Indiferent cine joacă sau cine pleacă, vine altul la fel de bun sau mai bun şi cred că demonstrează că au echipă bună. Şi noi am demonstrat şi mergem să luăm puncte”, a declarat portarul Pandurilor.

Pentru Mingote partidele jucate cu CFR Cluj au fost de fiecare dată încheiate cu succes, așa că și acum se așteaptă la un rezultat bun în Ardeal: „Cred că deja tremură CFR când aude de Pandurii. Tot timpul am făcut meciuri bune cu ei, am reuşit să câştigăm aproape de fiecare dată, atât acolo cât şi aici. Eu nu am pierdut nici un meci cu CFR. Am jucat patru meciuri şi am trei victorii şi un egal. Am demonstrat cu Dinamo că avem aceeaşi forţă, suntem o echipă unită, care demonstrează prin jocuri că ştie ce face şi avem şanse mari să facem un meci mare şi să ne îndeplinim obiectivul”, a mai spus lusitanul.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    mingote nu stiu ce naiba mai cauti in poarta.. in loc sa.l bage pe lazar sau popescu(junior din propria pepiniera) … mai ai putin si ati spun tataie

    • dan spune:

      cand se gaseste tocmai mingote sa comenteze chiar te apuca rasul,este si ramane un portar mediocru si fricos fara joc de picioare,fara inspiratie si lipit de linia porti….
      pacat de cei 2 portari de perspectiva pt ca din mingote la 31 de ani nu mai faci portar,poate doar la intercontinental…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.