RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victor Dăbuleanu „Ne mai trebuie cel puțin 4-5 jucătoare”

/ 12 martie 2012

După plecarea lui Iulian Andrieș, pe banca echipei de handbal feminin ACSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu a fost instalat Victor Dăbuleanu, antrenor care credde că mai este mult de muncit pentru a ajunge la meciul de baraj pentru promovare în prima ligă.

Reporter: Încă un egal acasă… Victoriile se lasă încă așteptate.

Victor Dăbuleanu: Am făcut tot ce am putut pentru a câștiga, echipa din Timișoara este o echipă mai experimentată decât a noastră și avem și una, două jucătoare accidentate. Am venit doar de o săptămână și încerc să le schimb modul lor de a se antrena, de a juca. Sper ca în perioada imediat următoare, având în vedere faptul că vor fi trei săptămâni de pauză, să reușesc să îmbunătățesc jocul atât pe faza de atac cât și în apărare. Să sperăm că și pot, că toate vor fi valide. Antrenamentele fiind de o intensitate ceva mai mare, am avut ceva probleme cu ele. Cred că suntem pe un drum bun la momentul actual.

Reporter: Este vorba de o pregătire fizică deficitară?

Victor Dăbuleanu: Nu comentez ce a fost înainte. Antrenorul care a fost înainte este colegul meu și nu vreau să comentez astfel de lucruri. Sunt de bucătărie internă. Am avut o discuție cu fetele, ele știu ce au lucrat bine, ce au lucrat mai puțin bine. La momentul actual eu voi încerca să îmbunătățesc ceea ce s-a făcut înainte.

Reporter:Care este obiectivul dumneavoastră la această echipă?

Victor Dăbuleanu: Obiectivul este să obținem cât mai multe rezultate bune sau măcar să observăm o îmbunătățire a jocului la etapele următoare pentru că nu jucăm ceea ce vreau eu la momentul actual. Eu cred că după cele trei săptămâni de pauză echipa va avea o altă față. Dacă toate vor fi apte pentru că, trebuie să recunosc, avem un lot destul de subțire, iar ca să ne îndeplinim obiectivul, acela de a merge la baraj, ne mai trebuie destul de multe jucătoare.

 

Reporter: Există potențial la această echipă?

Victor Dăbuleanu: Potențial există, dar potențialul ți-l dau și banii. Nu am făcut o evaluare a lotului, dar ne mai trebuie cel puțin 4-5 jucătoare. Degeaba aș face-o. Eu trebuie să văd în primul rând ce jucătoare aș putea să aduc în funcție de banii pe care îi poate da clubul. Altfel, aș face o evaluare total aiurea. Într-o săptămână voi face o evaluare a lotului și să sperăm că vom putea să aducem și jucătoarele pe care eu mi le doresc.

Reporter: Ce v-a nemulțumit la acest meci în jocul echipei?

Victor Dăbuleanu: Nu pot să spun că m-a nemulțumit ceva. Fetele și-au dorit mult, dar în repriza a doua au căzut fizic și în baza faptului că au căzut fizic nu am mai avut nici luciditatea de a specula momentele de superioritate numerică pe care le-am avut și chiar faza de finalizare a avut de suferit.

Reporter: Există probleme în jocul echipei…

Victor Dăbuleanu: Avem ceva probleme pe faza de apărare, dar jucătoarele vor primi niște sarcini în perioada următoare și vor ști ceea ce au de făcut, cel puțin teoretic. Dacă vor putea să facă, bine, dacă nu, vom vedea noi ce se va întâmpla, dar din punct de vedere teoretic trebuie să știm ce avem de făcut pe postul respectiv.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.