RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Roberto Dumitru: „Mi s-a împlinit visul şi sunt bucuros”

/ 12 martie 2012

Deși încă nu a împlinit 18 ani, Roberto Dumitru a făcut pasul spre Liga I, iar debutul nu i-a adus în față un adversar oarecare, ci pe Dinamo, lider actual în Liga I și echipă de tradiție în fotbalul românesc.

Deși există păreri contradictorii asupra evoluției sale, un lucru este cert, tânărul jucător promovat de Petre Grigoraș nu s-a făcut de râs: „Nu mi-au tremurat genunchii, am intrat cu curaj, m-a motivat şi domnul Grigoraş înainte. Vă daţi seama că acum câţiva ani îi vedeam la televizor pe Dănciulescu, Niculae şi visam să joc şi eu ca ei, acum mi s-a împlinit visul şi sunt bucuros”, a declarat Roberto Dumitru, care a ținut să-i mulțumească lui Grigoraș pentru încrederea acordată. Dealtfel, Roberto Dumitru a dezvăluit faptul că știa că la acest meci va debuta în Liga I: „Mi-a zis domn profesor din cursul săptămânii că o să mă bage cu Dinamo, ştiam că debutez. Am intrat cu curaj şi domn profesor m-a felicitat. Atmosfera, publicul, jocul, totul e diferit în Liga I. Acum au fost peste 7.000 de oameni, iar la Liga a III-a, unde am jucat, eu erau maxim 100”, a mai declarat cel mai tânăr dintre panduri.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • vasile spune:

    Frumos! Felicitari lui Roberto Dumitru! As vrea sa stiu insa cei care au debutat in returul trecut, Rada, Avramescu… cand vor redebuta. Desi au mers bine in meciurile jucate, in cantonament au fost trecuti pe linie moarta…Pacat de acesti copii…

  • relu14 spune:

    un jucator bun,talentat si de perspectiva…sigur o sa fie un mare fotbalist in viitorul apropiat…felicitari Roberto si mult succes!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.