RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș: „Bine că a fost o chinuială fericită”

/ 12 martie 2012

Energia a câștigat extrem de greu meciul cu CSM București, echipa gorjeană jucînd destul de slab în prima repriză.

Jocul slab al echipei sale a fost explicat de antrenorul Liviu Andrieș prin problemele medicale pe care doi dintre jucătorii săi le-au acuzat înaintea partidei și prin cele două accidentări suferite în timpul partidei: „E foarte greu când la începutul jocului afli că pe Păiuş îl doare umărul, Asoltanei nu a făcut antrenamente toată săptămâna, iar apoi s-au accidentat şi Mocanu şi Enache… Bine că până la urmă am câştigat. Ştiam că vor veni să se agaţe de orice punct. Bine că a fost o chinuială fericită. CSM este din punct de vedere fizic mult peste noi, cu gabarit. Ştiam că e greu. Din fericire am adunat încă două puncte. Ca joc nu e ceea ce vreau, până la urmă ne-am atins scopul. Punctele rămân în clasament”, a declarat Andrieș după partida câștigată în fața CSM-ului.

Dan Savenco a făcut două victime în tabăra gorjeană după acest meci. Mocanu a părăsit sala în prima repriză după un duel cu Savenco, iar primele analize arată o disjuncție a umărului pentru pivotul adus de la HCM Constanța pentru a suplini absența lui Paul Giotoiu, și el accidentat. Cel de-al doilea jucător al Energiei care a avut de suferit după contactele cu Savenco este Enache, acesta având deplasate câteva oase din zona cotului, existând în același timp suspiciunea că ar fi vorba și de o afectare a ligamentelor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.