RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu: „Am fost masochişti, am ratat 5-6 ocazii, ne-am dat două goluri şi apoi am egalat”

/ 11 martie 2012

La finalul meciului cu Dinamo, președintele Pandurilor, Marin Condescu, a acuzat vehement arbitrajul acuzându-l pe Hațegan de eliminarea lui Voiculeț și neeliminarea lui Djakaridja Kone.

Condescu nu s-a sfiit nici să declare că eliminarea lui Voiculeț a fost departe a fi o simplă greșeală: „Nu am înţeles intervenţia lui Haţegan care ne-a lăsat în 10 după o fază în care trebuia să acorde galben pentru un dinamovist. Greşelile omeneşti sunt de scuzat, dar e aproape imposibil să crezi că a fost o greşeală eliminarea lui Voiculeţ. Kone a fost iertat la câte intervenţii a avut. Parcă niciodată nu ne-a dezavantajat aşa Haţegan. Vom merge la comisie cu caseta. Cartonaşul roşu direct sunt două etape de suspendare. Sper să consemneze el în foaie că a greşit şi Voiculeţ să nu stea prea mult timp”, a declarat președintele gorjenilor.

În ceea ce privește propria echipă, Condescu spune că s-a manifestat masochist: „Am pierdut două puncte. Ne-am chinuit singuri, am fost masochişti, am ratat 5-6 ocazii, ne-am dat două goluri şi apoi am egalat”, a încheiat președintele Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.